Voegwerk

Na het uithakken en de gevelreiniging wordt het tijd om nieuw voegwerk bij u aan te brengen. We hebben hier een uitgebreide ervaring mee en kunnen u een aantal verschillende soorten voegwerk aanbieden. We zorgen daarmee voor de juiste uitstraling van het voegwerk, zodat dit op een mooie manier aan zal sluiten bij de rest van de woning of het pand waar u gebruik van maakt. Voegwerk draagt uitstekend bij aan het praktische gebruik van een gevel, maar heeft daarnaast ook een esthetisch element waar we graag veel waarde aan hechten.

Doorgestreken of verdiept voegwerk

Bent u op zoek naar doorgestreken voegwerk, of heeft u elders verdiept voegwerk gezien en weet dat u ontzettend aan te spreken? Wij zijn u graag van dienst met een advies op maat en kunnen de verschillende varianten uitstekend voor u aanbrengen. Uiteraard werken we daarbij altijd met uitstekende materialen en zorgen we er graag voor dat u optimaal plezier zal hebben van het voegwerk in uw gevel. Het is een belangrijke stap, bijvoorbeeld voor dat we verder kunnen gaan met het impregneren van uw gevel. Vraag ons om een deskundig advies, of geef aan waar u naar op zoek bent zodat wij direct aan de slag kunnen gaan met het voegwerk.

Proefstukken en kleurbepaling

Wilt u het voegwerk graag opnieuw uit laten voeren, maar vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende varianten? Geen probleem, wij komen graag bij u langs met een aantal proefstukken. Op basis daarvan kunt u de verschillende kleuren en soorten naast elkaar leggen, om daar een keuze uit te maken. Verder kunnen we u uitstekend van dienst zijn met snij- en knipvoegen, een prachtige ambacht die tot unieke resultaten leidt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.

Wij (Admiraal&Knevel) zijn de specialist in het snij-, en knipvoegwerk

Deze ambachtelijke manier van voegen is een specialisme, waar veel kennis en vakmanschap bij komt kijken. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het voegen diverse soorten gevels. Van monumentale gebouwen tot aan het snijvoegen van nieuwbouw projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.