Uithakken

Laat uw oude voegwerk verwijderen (uithakken), voordat u een nieuwe gevel aan kunt laten brengen. Het is van belang om het uithakken met de juiste gereedschappen te laten doen en maatregelen toe te passen om de hoeveelheid vrijgekomen stof te beperken. Wij zorgen er als Admiraal Knevel voor dat u zo min mogelijk last heeft van stof en we werken met de juiste gereedschappen, zodat het uithakken leidt tot een uitstekende basissituatie, om een gevel voor u te vernieuwen.

Stofvrij uithakken

Wij kunnen stofvrij uithakken, waarmee we ervoor zorgen dat u zo min mogelijk hinder zal ondervinden van onze werkzaamheden. Tijdens het verwijderen van de voegen komt er altijd stof vrij, daar is niets aan te doen. Het is echter wel goed mogelijk om de hoeveelheid flink te beperken, iets waar wij graag voor zorgen. We maken gebruik van stofafzuiging en stofnetten, om optimaal op de steigers te kunnen werken. We zorgen er tijdens het stofvrij uithakken voor dat we het stof zo goed mogelijk opvangen, zodat u er elders in ieder geval geen last van heeft.

Juiste gereedschappen

Als we uw gevel stofvrij uithakken maken we daarbij gebruik van professionele gereedschappen. Dit zorgt er niet alleen voor dat we op een heel effectieve manier kunnen werken, het stelt ons daarnaast in staat om beschadigingen aan uw gevel te voorkomen. We werken op een nette wijze, verwijderen de voegen op een vakkundige manier en zorgen ervoor dat u optimaal plezier zal hebben van de vernieuwde gevel. Benieuwd hoe we het uithakken voor u vorm zouden geven? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over!

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.