Metselwerk

Heeft uw metselwerk de invloeden van het weer niet optimaal weten te doorstaan en bent u daarom toe aan het herstel hiervan? Wij komen graag bij u langs, om na te gaan wat de problemen exact zijn en hoe we u daar op een goede manier mee van dienst kunnen zijn. We hebben als Admiraal Knevel een zeer uitgebreide ervaring met het herstellen van metselwerk. We kunnen u op basis daarvan direct aangeven wat er aan de hand is en wat er dient te gebeuren, om weer optimaal plezier te hebben van de gevel die u heeft staan.

Herstellen metselwerk

Het herstellen van het metselwerk is een klus die vraagt om puur vakmanschap. Dit begint met het inschatten van de schade, aangezien het hierbij van groot belang is dat we dit op de juiste manier voor u doen. Het metselwerk kan op een aantal verschillende manieren beschadigd raken, waardoor het belangrijk is om hier rekening mee te houden bij het herstel van het geheel. We kijken goed naar het metselwerk, gaan daarmee aan de slag en zorgen er op die manier voor dat het er weer als nieuw uit komt te zien.

Type steen en kleur

Ieder type metselwerk is uniek, zowel qua soort als qua kleur. We houden hier graag rekening mee, zodat we u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn en u er op kunt rekenen dat het metselwerk er weer op een prachtige wijze uit komt te zien. We kijken goed naar het type steen dat u heeft zitten en gaan op basis daarvan aan de slag met de gereedschappen en materialen die we tot onze beschikking hebben. Het resultaat is een hersteld metselwerk dat weer van een uitstekende kwaliteit is en daardoor weer gemakkelijk jaren mee zal gaan, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Verankeringswokkels

Verankeringswokkels worden aangebracht in gevels waar scheuren in het metsel en of voegwerk zitten. De scheuren ontstaan door verzakking van de fundering. De wokkels worden aangebracht zodat nieuwe scheurvorming wordt voorkomen. 

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.