Impregneren

Wilt u uw gevel laten impregneren, of laat u de gevel vernieuwen en maakt dit hier onderdeel van uit? Wij gaan aan de slag met een hoge kwaliteit impregneer, waarmee we ervoor zorgen dat uw gevel zich beter houdt binnen de verschillende weersomstandigheden in Nederland. Het is in Nederland vaak nat en met name de ‘regenkant’ (gevels op het zuiden en westen) krijgen een hoop te verduren. Met name de zure regen zorgt voor een flinke aantasting van de gevel, waardoor het verstandig is om deze altijd op een vakkundige manier te laten impregneren. Het is een uitstekende investering in uw gevel, die u bovendien gemakkelijk terug zal verdienen.

Op waterbasis of oliebasis

Uiteraard zijn er verschillende soorten impregneer beschikbaar, waar we u graag over adviseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een impregneer op waterbasis of op oliebasis. We leggen de voor- en nadelen graag aan u voor, om u op basis van een advies vervolgens een goede keuze te laten maken. Zorg er op die manier voor dat u uw stenen en voegen kunt beschermen, met behulp van een slagregenvaste impregneer. U zorgt met het impregneren voor het behoud van uw gevel, zodat u daar de komende jaren zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Dampdoorlatende impregneer

Als we uw gevel impregneren doen we dat standaard met een dampdoorlatende impregneer. Dit is van groot belang, aangezien we er op die manier voor zorgen dat het vocht van buiten niet naar binnen kan trekken, maar het vocht dat binnen zit wel gewoon naar buiten kunt. De gevel blijft ventileren, terwijl u er aan de andere kant vanuit kunt gaan dat er geen energieverlies meer op zal treden en u geen last heeft van vorstschade. Dit zijn twee belangrijke elementen, die het impregneren van uw gevel haast tot een must maken waar u bij het vernieuwen bijna niet omheen kunt.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.