Wij zijn uw specialist in gevelreiniging in Huizen en omgeving, we beschikken over zowel de expertise, de gereedschappen als de materialen die daarvoor nodig zijn. Is er sprake van mossen, algen of andere vormen van groene aanslag op de gevel? Dat ziet er niet alleen lelijk uit, het brengt daarnaast het risico met zich mee dat zich vocht zal gaan ophopen in de muur. Zorg er wat dat betreft voor dat u tijdig een gevelreiniging in Huizen laat uitvoeren, bijvoorbeeld in combinatie met het na afloop impregneren van de gevel.

Mos- en groenaanslag verwijderen in Huizen

Tijdens een gevelreiniging in Huizen zorgen we er bijvoorbeeld graag voor dat we mos- en groenaanslag verwijderen. Gaat het om andere vormen van (zware) aanslag? Ook daar kunnen we u goed mee van dienst zijn, op basis van de verschillende reinigingsmethoden. Bij groenaanslag maken we bijvoorbeeld gebruik van koud water onder hoge druk, terwijl we voor de meest zware aanslag zelfs vochtstralen of zandstralen kunnen inzetten. U bent voor een gevelreiniging in Huizen bij ons wat dat betreft aan het juiste adres.

Gevelreiniging door specialisten

U kunt de gevelreiniging in Huizen bij ons uit laten voeren door specialisten, die beschikken over een uitgebreide ervaring met de verschillende gereedschappen en materialen. We beoordelen op voorhand zowel de gevel als de aanslag waarvan sprake is, om de juiste reinigingsmethode vast te stellen. Dit levert u het mooiste resultaat op en zorgt er daarnaast voor dat de kwaliteit van de gevel netjes behouden blijft tijdens het reinigen.

Direct aan afspraak maken voor een gevelreiniging in Huizen of benieuwd naar de verschillende methoden op basis waarvan we u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

 

Gevelreiniging Huizen
Gevelreiniging Huizen

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.