Een grondige gevelreiniging in Hilversum uit laten voeren, op basis van een krachtige werkwijze? We kunnen u daar op verschillende manieren mee van dienst zijn, afhankelijk van het materiaal van de gevel en de vervuiling of aantasting waar u mee te maken heeft. Is er sprake van uitlaatgassen of andere vormen van zware aanslag? Het is dan vaak niet voldoende om gebruik te maken van koud water cleaning of stoomcleaning. In plaats daarvan zorgen we binnen de gevelreiniging in Hilversum voor vochtstralen. Dit levert een meer krachtige vorm van reiniging op, waardoor uw gevel er toch weer als nieuw uit komt te zien.

Vochtstralen in Hilversum

We zorgen er met het vochtstralen in Hilversum voor dat we het krachtige JOS-systeem inzetten. Het gaat om een lage druk rotatiewervelsysteem. Het is vervolgens de luchtdruk die ervoor zorgt dat het mogelijk is de gevel op een grondige manier te reinigen. Uiteraard bekijken we op voorhand het materiaal van de gevel en de kwaliteit daarvan. Op die manier voorkomen we eventuele schade aan de gevel. De gevelreiniging in Hilversum levert een mooie schone gevel van goede kwaliteit op, die er wat dat betreft weer als nieuw uit komt te zien.

Specifieke behandeling van de gevel

Wenst u een (andere) specifieke behandeling van de gevel? We stemmen de gevelreiniging in Hilversum af op het gebruikte materiaal, het type vervuiling en de mate daarvan. Op die manier zorgen we ervoor dat we u netjes op maat van dienst zijn, om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Direct een afspraak maken voor gevelreiniging in Hilversum op basis van vochtstralen of een van de andere methoden die er beschikbaar zijn? Neem contact op, we horen graag van u.

 

Gevelreiniging Hilversum
Gevelreiniging Hilversum

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.