Gevelreiniging in Harderwijk vraagt om de juiste aanpak, het hoeft niet altijd om een grondige aanpak te gaan. Hoe dat zit? Het is van belang om zowel de mate van vervuiling, het type vervuiling als het materiaal van de gevel in ogenschouw te nemen. Een te grondige behandeling op een gevel die niet goed meer van kwaliteit is zou meer schade aanbrengen dan het aan de andere kant op zou lossen. Wat dat betreft vraagt gevelreiniging in Harderwijk om de blik van een deskundige, die op basis daarvan aan kan geven welke methode van reinigen het best geschikt is en het beste resultaat op zal leveren.

Stoomcleaning in Harderwijk

Is er bijvoorbeeld sprake van graffiti of aanslag door uitlaatgassen, zonder dat dit zich hardnekkig aan de gevel heeft kunnen hechten? Het is binnen de gevelreiniging in Harderwijk dan waarschijnlijk niet nodig om gebruik te maken van vocht- of zandstralen. In plaats daarvan kunnen we goed uit de voeten met stoomcleaning. We maken voor de gevelreiniging in Harderwijk dan gebruik van heet water onder hoge druk. Het stoom weekt de aanslag als het ware los, zodat u dit op een nette manier kunt laten verwijderen en de kwaliteit van de gevel netjes behouden blijft.

Specifieke behandeling van de gevel

We zorgen graag voor een specifieke behandeling van de gevel, zodat de gevelreiniging in Harderwijk het gewenste resultaat oplevert. We gaan krachtig te werk wanneer de vervuiling daar om vraagt en zorgen ervoor dat we meer voorzichtig te werk gaan wanneer de gevel het anders niet aan zou kunnen. Het resultaat? We zorgen er in alle gevallen voor dat de gevel er weer netjes als nieuw uit komt te zien.

Meer weten over de juiste vorm van gevelreiniging in Harderwijk of direct een afspraak maken met onze specialisten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

 

Gevelreiniging Harderwijk
Gevelreiniging Harderwijk

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.