Op zoek naar gevelreiniging in Bussum, in z’n meest krachtige vorm of juist op basis van een minder ingrijpende methode? We kunnen u daar goed mee van dienst zijn, op basis van zandstralen of juist een van de vormen van reiniging onder hoge druk. Is er sprake van zware aanslag die u niet zomaar zelf kunt verwijderen en waar ook gereedschappen als een hogedrukspuit zich op stukbijten? Wij kunnen u toch goed van dienst zijn met gevelreiniging in Bussum, zodat uw gevel er weer netjes als nieuw uit komt te zien.

Zandstralen in Bussum

Binnen de gevelreiniging in Bussum geldt zandstralen als de meest krachtige behandeling, waarmee we zelfs de meest zware vorm van aanslag kunnen verwijderen. Houd er rekening mee dat deze methode alleen geschikt is bij specifieke gevelsoorten, die voldoende sterk zijn om de behandeling te weerstaan. We willen schade aan uw gevel te allen tijde voorkomen, vandaar dat we op voorhand standaard nagaan wat er mogelijk is binnen ons palet aan vormen van gevelreiniging in Bussum. Dit levert een vakkundig schone gevel op, zonder dat daar schade aan kan ontstaan.

Grondige gevelreiniging

Toe aan een grondige gevelreiniging in Bussum, bijvoorbeeld omdat er al jarenlang sprake is van zware aanslag die u zelf met geen mogelijkheid kunt verwijderen? Wij zijn u er graag mee van dienst. We kunnen een inventarisatie van de aanslag maken, om er vervolgens voor te zorgen dat we uw gevel daar netjes van ontdoen. De gevel komt er na de reiniging weer volledig als nieuw uit te zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een afspraak maken voor gevelreiniging in Bussum? Wij horen graag van u, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Gevelreiniging Bussum
Gevelreiniging Bussum

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.