Gevelreiniging in Blaricum vraagt om de juiste aanpak, die niet automatisch de meest krachtige vorm betreft. We schieten niet met kanonnen op een mug, we stemmen de vorm van reiniging af op het type vervuiling en het materiaal van de gevel. Wat dat in de praktijk betekent? We kunnen het materiaal van uw gevel netjes behouden, terwijl we ons specifiek richten op de vervuiling waar u mee te maken heeft. De gevelreiniging in Blaricum levert op die manier een gevel op die er weer als nieuw uit ziet, terwijl u bovendien de constructie voor afbreuk kunt behoeden.

Stoomcleaning in Blaricum

Is er bijvoorbeeld sprake van graffiti op de gevel of heeft u last van uitlaatgassen die de uitstraling daarvan flink in de weg zitten? We kunnen u goed van dienst zijn met onze gevelreiniging in Blaricum. We kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van stoomcleaning. We gebruiken dan een hogedrukreiniger in combinatie met warm water. Dit levert stoom op, waarmee we het vuil als het ware los kunnen weken en uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien. U heeft jarenlang plezier van de gevel, vooral wanneer u naast de gevelreiniging in Blaricum gebruik maakt van de mogelijkheid tot impregneren.

Gevel reinigen

We kunnen uw gevel reinigen in Blaricum en er ook direct voor zorgen dat we een impregneermiddel aanbrengen. Dit betekent dat vocht en vuil in de toekomst minder kans heeft om in de gevel door te dringen, zodat u daar minder schadelijke gevolgen van zal ondervinden.

Direct gebruik maken van een gevelreiniging in Blaricum of benieuwd naar de kosten in combinatie met een impregneermiddel? Wij vertellen u er graag meer over, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Gevelreiniging Blaricum
Gevelreiniging Blaricum

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.