Een gevelreiniging in Amstelveen zorgt ervoor dat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien. Daarnaast verwijderen we algen, mos en andere vormen van aanslag. Dit betekent dat uw gevel niet langer last heeft van een aanslag die de kwaliteit en constructie niet ten goede komt. Uiteraard kunnen we u op voorhand adviseren over de gevelreiniging Amstelveen. Is er sprake van algen en mos of ziet de aanslag er anders uit en dienen we meer grondig te werk te gaan? We brengen u er vooraf graag goed van op de hoogte.

Diverse soorten gevelreiniging

Er zijn verschillende soorten gevelreiniging in Amstelveen mogelijk, we kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van een reinigingsmethode met koud water. Met name wanneer er sprake is van mos- en groenaanslag op de gevel is het niet nodig om met grove middelen te werk te gaan. We gebruiken koud water, dat er bovendien voor zorgt dat de gevel geen beschadigingen op zal lopen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van stoomcleaning, waarmee we een hogere temperatuur aan het water meegeven. Ook dit is zonder risico op schade. Wat dat betreft voeren we de gevelreiniging in Amstelveen netjes voor u uit en kunt u rekenen op een gevel die er weer stralend uit komt te zien.

Vocht- of zandstralen in Amstelveen

Indien we voor de gevelreiniging in Amstelveen merken dat er sprake is van meer hardnekkige aantasting kunnen we kiezen voor het vocht- of zandstralen. Met name zandstralen brengt het risico op beschadiging met zich mee, waardoor we de gevel eerst goed dienen te controleren. Het vocht- en zandstralen vormen binnen de gevelreiniging in Amstelveen de meest agressieve methoden om tot een schoon geheel te komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gevelreiniging of direct een afspraak met ons maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.

Gevel Renovatie Amsterdam-Zuid