Gevel reinigen

Admiraal Knevel kan uw gevel reinigen, op een aantal verschillende manieren. Afhankelijk van de vervuiling en eventuele aantasting werken we met koud water onder hoge druk, stoomcleaning of zelfs vocht- en zandstralen. We komen de gevel graag een keer persoonlijk bekijken, om u op die manier een advies uit te brengen over de gevelreiniging die in dit geval het best van toepassing is. Is er bijvoorbeeld alleen sprake van mos- en groenaanslag? Dan vraagt dit om een andere benadering dan wanneer er ook sprake is van bijvoorbeeld graffiti of zelfs uitlaatgassen op de gevel.

 


Koud water of stoomcleaning

Mos- en groenaanslag op uw gevel vraagt om de minst uitgebreide variant van gevelreiniging, we kunnen dan uw gevel reinigen met behulp van koud water onder hoge druk. We maken gebruik van een hoge druk reiniger, waarmee we de aanslag op een uitstekende manier van uw gevel af kunnen spuiten. Heeft u daarnaast de maken met graffiti of aanslag als het gevolg van bepaalde uitlaatgassen? Dan maken we gebruik van stoomcleaning. We werken dan nog steeds met een hoge druk reiniger, maar passen in dit geval kokend water toe. We kunnen uw gevel dan uitstekend reinigen, zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien en u er jarenlang veel plezier van zal hebben.

Vochtstralen of zandstralen

Is er sprake van zware aanslag als het gevolg van uitlaatgassen, of heeft u last van een andere vorm van flinke aantasting? Dan kunnen we uw gevel vocht- of zandstralen, waarmee we zorgen voor een zeer grondige reiniging. We maken gebruik van het JOS-systeem, dat bestaat uit een lage druk rotatiewervelsysteem. Het is de luchtdruk die ervoor zorgt dat het met de JOS-kop mogelijk is om uw gevel op een vakkundige manier te reinigen. We maken gebruik van een milieuvriendelijk granulaat, waardoor u kunt rekenen op een uitstekend resultaat, dat volledig naar wens zal zijn.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.